Gastheer - Coördinator (beheerder) Ontmoetingscentrum

Mijn naam is Jan Coolen. Ben in 1978 opgekomen om mijn dienstplicht te vervullen (lichting 78-6).
Dit was net voordat Nederland weer troepen ging uitzenden, ben dus nooit uitgezonden geweest en dus ook geen veteraan.

In september 2005 heeft Hans van den Boogaard het initiatief genomen om in Eindhoven een Ontmoetingscentrum voor veteranen te starten. Men heeft mij toen gevraagd om dit te ondersteunen en ik heb toen ja gezegd. Vanaf de start heb ik verschillende werkzaamheden uitgevoerd en de laatste jaren ben ik Bestuurslid van de SVBZO. Als coördinator ben ik verantwoordelijk voor het beheer van ons schitterende Veteranen Ontmoetingscentrum 'de Treffer', bedoeld voor de veteraan en zijn of haar achterban.

In Juli 2014 heb ik mijn functie als bestuurslid neergelegd, zodat ik meer tijd kan vrijmaken voor mijn privéleven. Voorlopig ben ik nog wel beheerder van de Treffer. Totdat ik deze taken kan overdragen aan mijn opvolger.
Op donderdagavond en iedere zaterdag in 'de Treffer' blijf ik nog wel aanwezig als gastheer. Hiervoor heb ik ook de training van nuldelijnsondersteuner gevolgd.

Het is belangrijk dat er een speciale plek is waar de veteranen en hun achterban elkaar kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen. Als het nodig is kun je in 'de Treffer' ook antwoord krijgen op al jouw vragen of geholpen worden aan een adres waar je terecht kunt.
Hopelijk mag ik je in de nabije toekomst in 'de Treffer' begroeten.

Copyright © 2019 SVBZO. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer.
Website gemaakt door Mark Meelhuysen.