Gastheer Michel Grijseels

Mijn naam is Michel Grijseels. Ik heb 21 maanden gediend bij de Stoottroepen en ben in 1962 uitgezonden naar Nieuw Guinea. Via het veteranencafe "de Movies" ben ik in contact gekomen met het op te richten Veteranenhuis. Toen we niet meer bij “de Movies” terecht konden, zijn we naar het Ontmoetingscentrum ‘de Treffer’ getogen.
Onze maandelijkse soos is hier nog altijd een overblijfsel van.  Als frequente bezoeker werd ik al snel gevraagd of ik mij meer in wilde zetten voor SVBZO. Dit was voor mij geen probleem, omdat ik me echt thuis voel in ‘de Treffer’. Ik probeer de gezelligheid te koppelen aan het luisteren naar de fantastische verhalen van veteranen van alle leeftijden.
Als gastheer ben ik aanwezig tijdens de openstellingsdagen van het Ontmoetingscentrum en probeer ik de zaak goed te laten verlopen. Ik tracht zoveel mogelijk ‘de Treffer’ te promoten bij jonge Stoters in Assen en Beneden Leeuwen. Kennelijk voelen ze zich nog niet geroepen om binnen te lopen, maar we houden vol. Want dit veteranenhuis MOET blijven bestaan!!!!

 

 

Copyright © 2019 SVBZO. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer.
Website gemaakt door Mark Meelhuysen.