Gastheer Charles Stoutjesdijk

Mijn naam is Charles Stoutjesdijk.
Mijn broer heeft als Marinier tussen 1957-1959 op Nederlands Nieuw Guinea gezeten. Ik ben zelf geen veteraan maar heb gedurende de periode 1968-1969, als dienstplichtig wapenelectronica-vuurleidingmonteur op (onze trotse oude machtige prauw) Hr. MS. De Ruyter gediend.
Op het einde van deze periode heb ik gekozen voor Philips Eindhoven, in plaats van een carrière als burger of militair in de bewapeningswerkplaatsen op de Rijkswerf.
Of dit de goede keuze is geweest, weet ik niet. Mijn broer vertelde over het Inloophuis ‘de Treffer’ en haalde mij over om eens een kijkje te gaan nemen. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie 2009 verscheen ik voor het eerst op appel in ‘de Treffer’. Na het horen van een verhaal over vrijwilligerswerk, ben ik begonnen als gastheer op iedere donderdagmiddag. Dit doe ik nog altijd met veel plezier en daarnaast probeer ik ook op andere dagen bij activiteiten aanwezig te zijn.
Ik hoop meer Marine mensen te kunnen verwelkomen in ‘de Treffer’, zodat we oude en jonge koeien uit de sloot kunnen halen, en ik mogelijk een luisterend oor kan bieden aan jouw verhaal.

 

Copyright © 2019 SVBZO. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer.
Website gemaakt door Mark Meelhuysen.