Penningmeester

Mijn naam is Peter de Vrees. Ik ben sinds juli 2012 Penningmeester van de SVBZO.
In 1950 geboren te Eindhoven, ben getrouwd met Marjolijn en heb twee dochters en een kleinzoon.
Samen met Marjolijn woon ik sinds 2009 in Brandenvoort gemeente Helmond.

Vanaf september 2012 ben ik met FLEX pensioen en dus niet meer in dienst van een organisatie. Wat niet betekent dat ik niets meer doe. Buiten de SVBZO ben ik lid van het mannenkoor “La Bonne Espérance”, zwemvereniging ERB (Eindhovense Reddingsbrigade) en heb ik al sinds jaar en dag een muziekduo met een vriend van mij.

In mijn werkzaam leven ben ik geëindigd als facilitair manager in de St. Anna Zorggroep. Ik ben benaderd voor deze functie door Vicevoorzitter Henk  Schimmel, die mijn interesse voor de veteranen heeft gewekt en mij daarvoor enthousiast heeft gemaakt. Zelf heb ik geen militaire achtergrond maar vanuit mijn werk bij de zorggroep ligt mijn interesse nu bij de veteranen.