Voorzitter

Mijn naam is Hubert-Jan Vleeshouwers. Ik ben geboren in 1957 in Eindhoven (Tongelre) en woon met Marielle, Myhreen en Cahelle in Mierlo-Hout, gemeente Helmond.

Vanaf 2000 wonen we in Helmond en ik moet zeggen dat Helmond een fijne stad is om te wonen. Vanaf 1978 ben ik actief binnen Defensie, eerst als dienstplichtig militair om daarna beroeps militair te worden bij de Koninklijke Landmacht.

Ik ben een logistiek officier die vele functies heeft vervuld en ben 2 maal uitgezonden geweest naar Bosnië, in 1994 onder de vlag van Unprofor en in 2004 als SFOR (Stabilization Force)16 (omvorming naar European Union Force).
Vanaf 1997 tot 2000 heb ik gewerkt in Gouda en vele missies ondersteund en vaak aanwezig geweest op de Balkan, KFOR, Unmee, Unficyp,etc.

In 2006 mocht ik de omvorming van een Genie bataljon begeleiden en ben toen in 2007 ook in Afghanistan geweest. Op dit moment begeleid ik de omvorming van het begrip leiderschap binnen de Directie Materieel Organisatie en eind 2014 zal ik mijn actieve carrière beëindigen. Gelukkig ben ik al maatschappelijk bezig en vind het enorm prettig om actief te zijn in de veteranenwereld. Daarnaast bekleed ik een bestuurlijke functie bij het CDA in Helmond en bij de Stichting Brabants Gesneuvelden.

Graag zou ik willen staan voor samenwerking, transparantie, eerlijkheid en de Brabantse gemoedelijkheid. Ik zie u graag in 'de Treffer' en tijdens onze activiteiten. Laten we vooral samen zorgen voor onze veteranen, partner en kinderen van veteranen, zij verdienen ons respect.

Copyright © 2019 SVBZO. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer.
Website gemaakt door Mark Meelhuysen.