Coördinator scholenprojecten

Ik ben Jo Kremer, geboren in Limburg en al jong verhuisd naar verschillende woonplaatsen in heel Nederland en Duitsland. Het heeft mijn blik verruimd, misschien wel de basis gelegd voor mijn verlangen naar het verkennen van andere werelden. En misschien zat het al in mijn karakter…….. eigenlijk doe ik niets liever dan reizen.

Tijdens mijn opleidingen en loopbaan bij Defensie heb ik mij ontwikkeld van een actieve en ambitieuze militair tot een professional met oog en oor voor de visie en verhalen van anderen.
Rode draad daarbij is altijd geweest mijn behoefte om mijn eigen pad te kiezen, natuurlijk binnen de randvoorwaarden.
De leidende overtuiging was dat “ieder recht heeft op zijn eigen probleem”. In de loop der jaren, naar aanleiding van mijn ervaringen op verschillende posities, functies en diverse locaties op de wereld is die overtuiging uitgebreid met de gedachte dat “ieder dan ook recht heeft op zijn eigen oplossing”.

Ik houd me sinds mijn pensionering eind 2010 bezig met heel veel verschillende zaken die mijn aandacht hebben en tijd vragen, zoveel zelfs dat ik niet aan het reizen meer toe kom. Daar moet ik nog eens wat aan doen. Kortom er valt altijd iets te verlangen en te verwezenlijken.

In 2012 zijn mijn partner Hanna en ik gestart met “Dapper”, ons trainings- en coachingsbedrijf. Daar brengen we in praktijk wat het leven ons geleerd heeft. Deel van mijn levenservaring wordt natuurlijk gevormd door de ervaring als militair. En hoe ouder ik word hoe meer ik me realiseer dat de belevenissen die wij binnen Defensie meegemaakt hebben, hun impact hebben voor de rest van ons leven. Dat was ook zo bedoeld, we hoorden erbij, we vormden een team, we stonden voor kameraadschap en loyaliteit. En dat houdt dus niet op bij pensionering of afzwaaien. Het is vormend, ervaringen bij Defensie, hoe dan ook. En ik wil graag delen en leven met de mensen die dat gevoel kennen. Daardoor zit ik sinds kort in het bestuur van “De Treffer”.

Copyright © 2019 SVBZO. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer.
Website gemaakt door Mark Meelhuysen.