Veteranen Search Team

De Stichting Veteranen Search Team is een efficiënt inzetmiddel om op gestructureerde wijze gebieden te doorzoeken. De geboden ondersteuning bestaat uit getrainde en gedisciplineerde manschappen met militaire achtergrond die gediend hebben in diverse crisisgebieden in de wereld.

Daarnaast beschikt de stichting over een aanzienlijk aantal oud politiebeambten waarmee de Stichting Veteranen Search Team een uitstekende mix aan kennis en gedrevenheid in huis heeft om van grote meerwaarde te kunnen zijn in door politie gecoördineerde zoekacties.
Zij zijn nog steeds op zoek naar veteranen die zich bij hen willen aanmelden als vrijwilliger. Zij onderscheiden zich door professionaliteit en het feit dat zij alleen op verzoek van de politie optreden. Geen contact met familie of anderen.
Kijk voor een link naar de website onder Links/Veteranenorganisaties en meld je aan.
Of klik HIER